Stratis (STRAT)

stratis-crypto-cryptovandaag.com
Wat is Stratis?

Stratis is een Blockchain-as-a-service (BaaS) platform, ontwikkeld om oplossingen te bieden die bedrijven de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van blockchain technologie. Het ontwikkelplatform geeft organisaties de kans om applicaties op de blockchain te ontwikkelen, testen en uit te rollen.

Stratis applicaties kunnen worden geschreven in de programmeertaal C# en gebruik maken van het Microsoft .NET framework: een van de meest gebruikte programmeertalen / frameworks voor softwareontwikkelaars.

Zeggen de termen “blockchain” en “cryptocurrency” u nog niet zo veel, maar wilt u er wel meer over te weten komen? Lees dan onze introductie in cryptocurrency.

Grafiek - Cryptovandaag.com
Groeiende populariteit

Sinds de Initial Coin Offering (ICO) van Stratis in 2016 is de waarde van de $STRAT token en de interesse in het Stratis Platform exponentieel gestegen. Tijdens de ICO in 2016 werd 1 $STRAT token uitgegeven in ruil voor 1129 satoshi (0.00001129 BTC), wat op het moment van schrijven gelijk staat aan ongeveer €0,02.

Nog geen jaar later, op 1 juli 2017, staat bedraagt de marktwaarde van 1 $STRAT 0.00249257 BTC. Dit was op deze datum gelijk aan €5,42. Dat betekent wie gekozen heeft om tijdens de ICO te investeren in Stratis, in 1 jaar tijd zijn investering 271 keer heeft terug verdiend!

De continue doorontwikkeling van het Stratis Platform en de kans voor software- en applicatieontwikkelaars om blockchain technologie te gebruiken binnen hun organisatie met kennis die al in huis is, geven Stratis een groot voordeel en enorm potentieel.

Zekerheid - Cryptovadnaag.com
Zekerheid

Een van de grootste troeven van de digitale munt blijft dat het volledig losstaat van de centrale banken. Het staat vast dat er een maximaal aantal Stratis coins zullen worden gecreëerd. De waarde van de munt kan dus bijvoorbeeld niet dalen omdat er plots digitale munten worden bijgedrukt. Dat is bijvoorbeeld wat de Europese Centrale Bank nu voor de euro doet door schuldpapier op te kopen en rente laag te houden.

Crypto Kopen - Cryptovandaag.com
Kopen

Wil je Stratis kopen? Een aanrader! Cryptovandaag.com heeft onderzoek gedaan naar verschillende platforms om Stratis te kopen. LiteBit is door ons getest als meest gebruiksvriendelijk platform om eenvoudig te starten met de aankoop van Stratis. Bij LiteBit is het eenvoudig om de recente koerswijzigingen te volgen en om extra Stratis te kopen, te verzenden naar iemand anders of om je munten te verkopen.

Crypto Wallet / Portemonnee
Stratis wallet/portemonnee

De cryptocurrency van het Stratis Platform kan op diverse manieren veilig worden opgeslagen. Wat de beste Stratis wallet voor u is hangt af van hoe belangrijk gebruiksgemak, beschikbaarheid en veiligheid voor u zijn.

In het algemeen zijn wallets welke cryptocurrency in “cold storage” (offline) bewaren het meest veilig. De onderstaande software- en hardware Stratis wallets kunnen wij aanraden:

©2018 Cryptovandaag.com | Ontwikkeling door GUBA Online Services