Online wallet

Het beste advies voor een online wallet

online cryptocurrency wallet. Online wallets bieden een hoge mate van gebruiksgemak, een gebruiksvriendelijke interface en vereisen geen installatie op het apparaat van de gebruiker. Meestal biedt een online wallet de mogelijkheid om meerdere cryptocurrencies te bewaren en beheren vanuit 1 dashboard.

Een online wallet houdt in dat een derde partij, de wallet aanbieder, op treedt als platform om uw cryptocurrencies op te bewaren. Na registratie, doorgaans op de website van de wallet aanbieder, krijgt u een soort online bankrekening voor een of meerdere cryptovaluta’s. Deze kunt u vervolgens altijd via uw browser benaderen, maar bij sommige aanbieders ook via een mobiele app.

Online cryptocurrency wallets bieden soms ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de wallet nieuw cryptogeld bij te kopen, of om cryptocurrency te wisselen als het een wallet in een online cryptovaluta beurs (exchange) betreft.

Omdat in het geval van een online wallet uw cryptocurrency eigenlijk is opgeslagen bij een externe partij, is het erg belangrijk om te zorgen dat u een betrouwbare wallet aanbieder kiest. Immers wilt u enerzijds dat hun platform de nodige veiligheidsmaatregelen biedt om te zorgen dat u niet gehackt wordt, maar anderzijds ook niet het risico lopen dat de aanbieder zelf er vandoor gaat met uw geld.

Online wallet advies: Coinbase

Het platform van Coinbase is een zeer gebruiksvriendelijke maar bovendien ook relatief veilige online wallet voor Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Coinbase heeft een modern dashboard en is in het Nederlands beschikbaar. Daarnaast biedt men een aantal beveiligingsopties aan zoals 2-factor authenticatie en een digitale kluis (vault functie), waardoor Coinbase zelf niet aan uw bezittingen kan komen.

U kunt een gratis online wallet aanmaken en daarin veilig uw BTC, ETH en LTC beheren. Vanuit Coinbase is het ook mogelijk om deze cryptovaluta’s te kopen. Als u dat wilt, ontvangt u 10 euro cadeau wanneer u voor 100 euro aan cryptocurrency koopt:

Multi-crypto online wallet advies: Coinpayments

Coinpayments is een Canadees bedrijf welke een betaalplatform biedt voor bedrijven om betalingen te kunnen ontvangen in meer dan 70 verschillende cryptovaluta’s. Deze cryptovaluta’s komen in de beste online multi cryptocurrency wallet van Coinpayments terecht, welke ook voor particulier gebruik kan worden ingezet.

Het Coinpayments platform is super innovatief en bovendien gebruiksvriendelijk. Het aanmaken van een wallet is gratis, maar er worden wel transactiekosten van 0,50% gerekend voor het gebruik van de dienstverlenining

Cryptocurrency wallet in exchange advies

Wie van plan is om te investeren in verschillende cryptocurrencies en deze (onderling) regelmatig te verhandelen, kan daarvoor gebruik maken van een cryptocurrency exchange: een online handelsplatform voor verschillende cryptomunten.

Deze cryptocurrency beurzen hebben doorgaans een geïntegreerde wallet voor alle cryptomunten die op het platform gekocht en verkocht kunnen worden. Als het niet om zeer grote bedragen gaat, kan het handig zijn om uw cryptocurrencies dus op de wallets van de beurs te laten staan.

Een van de meest gerespecteerde exchanges is Poloniex: een handelsplatform puur voor cryptocurrencies: u moet dus eerst Bitcoins kopen of een andere cryptovaluta en deze vervolgens storten naar uw Poloniex wallet om te kunnen starten met handelen.

©2018 Cryptovandaag.com | Ontwikkeling door GUBA Online Services