Kopen

Top 4 beste aankoop platformen voor Cryptocurrency

Cryptovandaag zet voor jou op een rij waar jij het beste cryptovaluta kan aankopen, dit baseren wij op aankoop fees, transactie kosten en de gebruiksvriendelijkheid van de handelsplatformen. Vervolgens kun jij makkelijk kiezen welke handelsplatform het beste bij jou past. Houd er wel rekening mee als je wilt overstappen van platform en jij gebruikt de wallet/portemonnee van het gebruikte handelsplatform dat jij de transactie kosten betaald.

Coinbase

Coinbase is een van de grootste cryptovaluta handelsplatformen die er bestaat, het heeft inmiddels bijna 10 miljoen gebruikers verspreid over circa 32 landen. Door de explosieve groei die Coinbase heeft doorgemaakt hebben ze maar liefst meer dan 20 miljard aan crypto coins weten te verhandelen.de meeste digitale valuta wat wordt verhandelt bij Coinsbase zijn bitcoin, ethereum en Litecoin.

Litebit

Litebit is een prima handelsplatform om mee te beginnen, ze bieden circa 50 digitale valuta aan. het handelsplatform is gevestigd in Nederland en hebben een prima ondersteunend support. Cryptovandaag heeft testbestellingen gedaan bij Litebit om te kijken of het veilig en gebruiksvriendelijk is, dit is zeker het geval! lees hier Leeshttps://www.litebit.eu/nl/faq/question:wat-is-twee-stap-authenticatie-2fa  hoe jij het beste jouw account extra kan beveiligen. Litebit hanteert een laagdrempelig minimale aankoop van €25(PS. Dit kan veranderen). Op het moment dat jij jou cryptovaluta wilt verkopen kun jij dit laten uitkeren in Litebit credit of in euro’s. voordeel van Litebit credit zijn als jij wilt door wilt blijven handelen in digitale valuta is dat jij niet de transactie kosten betaald naar jou rekening. Uiteraard worden de uitbetaling fee er wel vanaf getrokken. Op het moment van uitbetalen staat erbij vermeldt wat de fee bedraagt. Meer over de huidige koersen te weten komen? Wij hebben alles up-to-date!

>>>Direct coins kopen via LiteBit? Klik hier!

Kraken

Kraken is een makkelijk platform om te beginnen met handelen, je maakt een account en krijgt een bevestiging mail voor activatie. Vervolgens ga jij jou account verifiëren. Na de verificatie kun je starten met jou aankopen van jou cryptovaluta. In de eerste instantie koop jij een Bitcoin of een gedeelde ervan. Vanuit deze aankoop kun jij andere altcoins aankopen. Wij raden aan onze pagina ‘’meest populair’’ eens te bezoeken, die helpt zeker een goede keuze te maken met jouw aankoop. Let op! Koop nooit meer digitale valuta dan jij kunt missen. De minimale aankoop bij kraken.com is circa €75,-(dit kan veranderen) mocht jij dit bedrag te hoog vinden zal onze keuze uitgaan naar litebit.

 Binance

Binance is een handelsplatform die waar je snel kunt handelen, hier kun je de koersverloop op de seconde volgen. Minimale aankoop order bij Binance is €100,-. Binance is een chinees handelsplatform voor digitale valuta die is opgericht in Juli 2017, wat binance zo razend populair maakt is de snelheid van handelen wat het platform biedt. Echter is de gebruiksvriendelijkheid zeer hoog. Het grote voordeel is ook nog eens dat de fee die betaald moet worden laag zijn,0,1 procent! Dat is ongeveer 50% lager dan bij de meeste andere handelsplatformen. neem ook eens een kijkje bij ‘’meest populair’’ om een goede keuze te maken welke digitale munt jij wilt aankopen.

©2018 Cryptovandaag.com | Ontwikkeling door GUBA Online Services