coinbase

Coinbase

Coinbase is een van de grootste crypto platform die er bestaat, deze crypto platform het heeft inmiddels bijna 10 miljoen gebruikers verspreid over circa 32 landen.

Door de explosieve groei die Coinbase heeft doorgemaakt hebben ze maar liefst meer dan 20 miljard aan crypto coins weten te verhandelen. de meeste digitale valuta wat wordt verhandelt bij Coinsbase zijn bitcoin, ethereum en Litecoin.

Uitleg Coinbase

Hoe veilig is Coinbase?

Cryptovandaag heeft coinbase getest op gebruiksvriendelijkheid, inkoop prijs valuta en veiligheid. conclusie, het is allemaal goed geregeld. Coinbase weet elke week weer hackers af te weren, mocht de site dan toch gehackt zijn, is coinbase hiervoor verzekerd.

Alle cryptocurrencies die Coinsbase op hun server hebben staan, zijn verzekerd via Lloyd’s. echter is de verzekering alleen van kracht op het moment dat Coinbase gehackt wordt, een individueel gebruikersaccount valt buiten de verzekering.

 

Hoe gebruiksvriendelijk is Coinbase?

Het overzichtelijke display dat Coinbase aanbiedt bij het registreren van een account is perfect! Het bied letterlijk alle elementen om in een oogopslag alles te volgen. Hetzelfde geldt voor de speciaal eigen ontwikkelde applicatie van Coinsbase. Deze applicatie is beschikbaar voor iOS en Android.

Hoe zijn de prijzen van Coinbase?

Coinbase zit gemiddeld met de Cryptcurrency prijsstelling t.o.v. van haar collega handelsplatformen. Er wordt gerekend met een transactie fee van 1,49% met transacties die worden gedaan met credit/debit cards voor het kopen en verkopen. Het opnemen of storten heeft een verwerkingstijd nodig van 1-3 werkdagen. Stortingen vanaf een Europese bank zijn gratis, opnames kosten €0.15.

Ook de prijzen van een andere crypto platform bekijken?

Even de laatste koersen bekijken?

©2018 Cryptovandaag.com | Ontwikkeling door GUBA Online Services