Binance

Binance

Binance is een handelsplatform waar je snel kunt handelen, hier kun je de koersverloop op de seconde volgen. Minimale aankoop order bij Binance bedraagt op moment van schrijven €100,-. Binance is een chinees handelsplatform voor digitale valuta die is opgericht in Juli 2017, wat Binance zo razend populair maakt is de snelheid van handelen, dit is waar het platform voor staat.

Echter is de gebruiksvriendelijkheid zeer hoog. Het grote voordeel is dan ook nog eens dat de fee die betaald moet worden laag zijn,0,1 procent! Dat is ongeveer 50% lager dan bij de meeste andere handelsplatformen. neem ook eens een kijkje bij ‘’meest populair’’ om een goede keuze te maken welke digitale munt jij wilt aankopen.

 

 

 

 

 

Hierboven lichten wij een gedeelte uit van de opbouw van het handels-display van Binance.

waarom kan ik zo snel handelen op Binance?

Binance geeft de koers per seconden aan door middel van groene en rode cijfers, gebaseerd op de huidige koersverloop van dat moment. Hierdoor kun je tegen lage tarieven snel handelen in dit overzichtelijke handelsplatform. Binance biedt een breed scala aan cryptovaluta aan, denk hierbij aan:

Is Binance een veel gebruikt Handelsplatform?

Cryptovandaag  zocht dit uit, speciaal voor jou! Circa 3 van de 10 mensen die in Nederland in crypto handelt of deze heeft gekocht, heeft deze transactie gedaan via Binance. Dit is makkelijk te verklaren, Binance werkt met lage marges. Als wij de de inkoop prijzen vergelijken van de Crypto coins komt Binance er vaak goedkoop uit. Via deze handleiding kun je makkelijk starten met handelen of jou eerste coins kopen, succes!

©2018 Cryptovandaag.com | Ontwikkeling door GUBA Online Services